Laatste nieuws over Netflix

Emily in Paris seizoen 3 wordt vervroegd kerstcadeau van Netflix

Emily in Paris seizoen 3 wordt een vervroegd kerstcadeau van Netflix. De streamingdienst maakte op zaterdagavond tijdens Tudum bekend dat het derde seizoen van de serie nog dit jaar op Netflix verschijnt. Op 21 december is het zover.

Opnieuw voor kerst

Daarmee verschijnt een nieuw seizoen van Emily in Paris opnieuw vlak voor de kerstdagen op Netflix. Vorig jaar gebeurde hetzelfde, toen was het raak op 22 december. In dat tweede seizoen bleven we achter met een grote cliffhanger. Emily kwam namelijk voor een onmogelijke keuze te staan. Kiest ze ervoor om in Parijs te blijven of gaat ze terug naar Amerika?

Het antwoord komt eraan

Op die vraag krijgen we in de teaser met de releasedatum al meteen antwoord. “Het is Parijs!”, laat ze weten. Niet veel later staat ze in de spiegel haar pony af te knippen en daar heeft Gabriel meteen een mening over. Je bekijkt de aankondiging van de releasedatum hieronder, tevens werden er al afgelopen week eerste beelden gedeeld. Vanaf 21 december staat het volledige derde seizoen van Emily in Paris op Netflix.

➡️ Lees ook: Alles wat we al weten over Emily in Paris seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?