Laatste nieuws over Netflix

Emily in Paris vernieuwd voor tweede seizoen

Emily in Paris keert terug voor een tweede seizoen. Nadat begin oktober het eerste seizoen van de romantische dramaserie werd gelanceerd, is nu duidelijk geworden dat het daar niet bij gaat blijven. De avonturen van Emily Cooper in Parijs gaan dan ook verder.

Emily in Paris

In Emily in Paris werden we meegenomen naar het leven van Emily. Zij komt in een heel andere wereld terecht als ze voor haar baan vertrekt naar Frankrijk. In Parijs gaat ze aan de slag bij een marketingbedrijf, maar ze spreekt helemaal geen Frans. Het duurt niet lang tot ze tegen cultuurverschillen aanloopt.

Seizoen 2

Inmiddels is duidelijk dat Emily in Paris een tweede seizoen krijgt op Netflix. Dat werd duidelijk door middel van een fictionele brief waarin te lezen was dat Emily langer in Parijs blijft. Eerder besprak Darren Star, de bedenker van Sex and the City en Younger, al wat ideeën voor een tweede seizoen.

“In het tweede seizoen zal ze meer deel uitmaken van de wereld waarin ze leeft. Ze zal meer een inwoner van de stad zijn. Ze zal wat meer voet aan de grond krijgen, ze leeft nu echt daar”, aldus Star, die meteen aangaf dat de cultuurshock verleden tijd is.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Emily in Paris seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?