Trailers

Enola Holmes met Millie Bobby Brown en Henry Cavill: de trailer

De film Enola Holmes gaat komende maand op Netflix verschijnen. Met een fraaie cast komt een volledig nieuwe invalshoek van de legendarische verhalen over Sherlock Holmes. Namelijk verteld vanuit zijn jonge zusje. De film wordt op 23 september gelanceerd, de trailer is nu alvast beschikbaar.

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown heeft de afgelopen jaren furore gemaakt als Eleven in Stranger Things. Nu is ze opnieuw voor Netflix aan de slag gegaan, maar wel in een compleet andere rol. Enola Holmes is het jongere zusje van Sherlock – en Mycroft – Holmes. Ze woont samen met hun moeder, die geen moment van haar zijde wijkt. Tot ze op een ochtend spoorloos verdwenen is. In eerste instantie roept Enola de hulp in van haar broers.

Enola gaat zelf op jacht

Sherlock (gespeeld door Henry Cavill) en Mycroft nemen hun jonge zusje in eerste instantie niet al te serieus en willen de zaak zelf oplossen. Daar neemt Enola geen genoegen mee en gaat zelf op jacht naar haar moeder. De trailer laat de typerende losse stijl van de Sherlock Holmes-verhalen zijn, waarin – zover in de trailer zichtbaar – geen rol is weggelegd voor Watson.

Bekijk de trailer van Enola Holmes

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?