Laatste nieuws over Netflix

Exclusief: Beelden van Sense8 in Amsterdam

Seizoen 2 Sense8 in Amsterdam
De opnames van Sense8 in Amsterdam zijn gisteren (donderdag) van start gegaan. Netflix-Nederland.nl heeft een aantal beelden van die opnames voor het tweede seizoen van Sense8 ontvangen. Daarnaast doken er op Twitter meerdere beelden van de acteurs van de Netflix Original op. Een overzicht van de beelden.

Sense8 is al een aantal dagen in Nederland. Vorige week werd er bijvoorbeeld al gefilmd in Den Haag en sinds gisteren zijn de Sensates in Amsterdam. De komende dagen zullen er op verschillende locaties in de hoofdstad opnames gemaakt worden. Gisteren (donderdag) werd er onder andere gefilmd bij een gebouw van de Universiteit van Amsterdam en ook de Nieuwe Doelenstraat werd even omgetoverd tot een filmset. Volgende week staat er ook nog een bezoek aan het Rijsmuseum op de planning voor de cast van Sense8. Uiteraard om ook hier opnames te maken voor seizoen 2 van Sense8.

Op de beelden die wij hebben ontvangen is onder andere te zien dat Riley (Tuppence Middleton) en Will (Brian J. Smith) met elkaar in gesprek zijn. In seizoen 1 bouwden deze personages al een speciale band op met elkaar en dat lijkt vervolgd te worden in het tweede seizoen van Sense8. Daarnaast is te zien hoe schrijfster en bedenkster Lana Wachowski (roze haar) in overleg is met de cameraploeg, terwijl Middleton en Smith met elkaar in overleg zijn over de te maken scène.

Bekijk hieronder de beelden, met dank aan Daisy!

Seizoen 2 Sense8 in Amsterdam

Seizoen 2 Sense8 in Amsterdam

Meer beelden van Sense8 in Amsterdam:

Between scenes #miguelangelsilvestre #tobyonwumere #baedoona #tenadesae #tuppencemiddleton #sense8 #Amsterdam #netflix

Een foto die is geplaatst door Avianotaco (@avianotaco) op

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?