Laatste nieuws over Netflix

Extra aflevering Tiger King and I komende week op Netflix

De aangekondigde extra aflevering van Tiger King komt razendsnel op Netflix. De show zal namelijk aankomende week al te zien zijn. Met nadruk een show, want het is wel een duidelijk losse episode. Geen documentairesetting, maar een presentator dit met de betrokkenen terugkijkt op de afgelopen weken. Want daarin is ontzettend veel gebeurd.

Tiger King grote hit

Het verhaal van Tiger King en de zaken rondom Joe Exotic zorgden de afgelopen weken voor een ware hype. De zeven afleveringen brachten de kijkers van de ene in de andere grote verbazing. De slotsom is dat veel vragen onbeantwoord bleven en er ook voor zorgden dat er zelfs dossiers heropend werden door de Amerikaanse justitie. De gevolgen van Tiger King zijn dan immens.

The Tiger King and I

Afgelopen week kwam naar buiten dat er een vervolg zal komen van een extra aflevering. Naar nu blijkt zal dit The Tiger King and I gaan heten. Joel McHale heeft met nagenoeg alle betrokkenen gesproken, zoals John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman, en Jeff en Lauren Lowe. De aflevering zal in de Verenigde Staten op 12 april worden gelanceerd. In eerste instantie zou de episode in Nederland een paar dagen later verschijnen, maar werd toch op 12 april al op Netflix geplaatst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?