Verwijderalarm

Extra Verwijderalarm: Belle en het Beest gaat weg van Netflix

Slecht nieuws voor de fans van Belle en het Beest. De populaire film van Disney wordt binnenkort verwijderd door Netflix. Sinds maart is de klassieke familiefilm te zien bij de streamingdienst, maar na een half jaar verlopen de rechten alweer.

Extra Verwijderalarm

Normaal gesproken brengen wij op dinsdag het Verwijderalarm. Omdat Belle en het Beest op die dag voor het laatst te zien is brengen we een extra Verwijderalarm. Op deze manier is er nog iets meer tijd om de film nog een keer te kijken.

Belle en het Beest verwijderd door Netflix

Belle en het Beest wordt op 6 september verwijderd door Netflix. Op 5 september is de Disney-klassieker dus voor het laatst te bekijken. Belle en het Beest is dan exact een half jaar op Netflix beschikbaar geweest.

De film kwam op een perfect moment naar de streamingdienst, want dit jaar verscheen een nieuwe versie op Beauty and the Beast in de bioscopen. Met hoofdrollen voor Emma Watson, Dan Stevens en Luke Evans werd Beauty and the Beast een ware kaskraker en tegelijkertijd nam ook de nieuwsgierigheid naar Belle en het Beest uit 1991 weer toe. Hoe ging de Disney-film ook alweer en welke vergelijkingen kunnen er gemaakt worden met de remake uit 2017.

Inmiddels is de Beauty and the Beast-hype weer wat weggezakt, maar dat neemt niet weg dat het vertrek van de film uit 1991 voor veel teleurgestelde reacties zorgt. Er zijn nog een paar dagen om de film te bekijken, daarna begint het hopen op de komst van Beauty and the Beast. Om de kans te vergroten kunnen hier suggesties ingediend worden bij Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?