Verwijderalarm

Extra Verwijderalarm: Once Upon a Time volgende grote slachtoffer

De zomer raken we een aantal grote series kwijt op Netflix. Eind deze maakt gaat namelijk het doek vallen voor Once Upon a Time. De zeven seizoenen zullen worden geschrapt en het is tegelijkertijd eigenlijk al zeker dat ze niet meer terug zullen keren op de streamingdienst.

Disney+

Once Upon a Time is een serie van ABC, inmiddels onderdeel van het grote Disney-netwerk. Sinds de lancering van Disney+ zijn langzaamaan alle series die in verband staan met Disney dan ook naar deze dienst verkast. Zeker sinds de uitbreiding afgelopen voorjaar naar Disney+ Star. Once Upon a Time staat dan ook al op deze dienst en de nog lopende contracten met Netflix lopen blijkbaar nu af. Op 31 augustus zal het moderne sprookje in de staat Maine dan ook voor het laatst te zien zijn op Netflix.

Derde grote serie

Het is inmiddels de derde grote serie waar we deze zomer afscheid van moeten nemen. Dit begon half juli al met Sherlock. Daar komt deze week opnieuw een BBC-serie bij met Orphan Black. Eind augustus volgt dan dus Once Upon a Time. Voor dit moment lijkt het daar dus wel bij te blijven. Van series is vaak een maand van te voren bekend dat ze vertrekken. Mocht er nog meer weggaan, dan is dat dus niet voor half september.

➡ Bekijk het meest recente Netflix Verwijderalarm

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?