Verwijderalarm

Extra Verwijderalarm: The Vampire Diaries wordt spoedig geschrapt

Netflix heeft een opvallend vroege waarschuwing afgegeven. Waar films normaliter pas een week voor verdwijnen worden aangekondigd en series een maand, is er nu alvast een alert afgekondigd voor The Vampire Diaries. Deze zeer geliefde serie zal gaan verdwijnen van Netflix.

Snel acht seizoenen bingen

Het komt niet als een verrassing dat The Vampire Diaries zal verdwijnen van Netflix in Nederland. Omringende landen zijn namelijk deze maand al aan de beurt, zo zal TVD in België per 18 maart al zijn verdwenen. In Nederland krijgen we gelukkig nog wat langer de tijd. Wil je alle acht de seizoenen nog een keer bingen óf zit je nog midden in de serie, dan heb je tot 31 mei de tijd om het af te kijken. Met de huidige avondklok moet dat geen probleem zijn toch?

De slotdans

Het is niet de enige titel waarvoor Netflix alvast een waarschuwing heeft afgegeven. In alle andere gevallen gaat het wel om films. Zo is The Notebook nog een maand te zien en zal op 21 april vertrekken, La La Land kent zijn slotdans op 21 mei en de mannen van Magic Mike trekken op 1 juni al hun kleren weer aan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?