Laatste nieuws over Netflix

Extraction 2 in de maak! Chris Hemsworth komt met bevestiging

Extraction gaat een vervolg krijgen. De actiefilm met Chris Hemsworth in de hoofdrol was een directe hit nadat deze in april op Netflix verscheen. Het was dan ook niet gek dat er gesproken werd over een vervolg. De makers wilden dit graag en inmiddels blijkt er groen licht te zijn gegeven. Dit laat Hemsworth zelf weten.

Wereld van Extraction uitbreiden

Extraction 2 blijkt al voor de release een gespreksonderwerp te zijn. Dit heeft director Sam Hargrave eind april al laten weten in een interview met Digital Spy. De wereld van Extraction zou kunnen worden uitgebreid, met alle opties die er te bedenken zijn. Het hoeft namelijk niet eens een directe sequel te zijn.

Toekomst of verleden

“We moeten eerst afwachten hoe de fans gaan reageren op de film. Daarop gebaseerd zullen we verder praten over verschillende verhaallijnen, die in verschillende periodes plaats kunnen hebben. Zowel in de toekomst áls in het verleden. Het is gewoon eerst afwachten hoe personages en de film in de smaak vallen bij de kijkers. Wat zeker is, is dat we al discussies hebben gehad over het uitbreiden van Extraction.”

Bright en Murder Mystery

Waar series op Netflix uiteraard snel meerdere seizoenen krijgen, is dat bij films een ander verhaal. De meeste blijven op zichzelf staande films, al zijn daar wel een aantal uitzonderingen op. Bright krijgt een vervolg, al laat deze lang op zich wachten door de overvolle agenda van onder meer Will Smith. Murder Mystery met Adam Sandler en Jennifer Aniston krijgt en tweede deel en To All The Boys I’ve Loved Before is een drieluik geworden, net zoals de boekenreeks waar deze op is gebaseerd. Tevens zijn er diverse kerstfilms die meerdere delen hebben gekregen.

Hemsworth komt met goed nieuws

Nu is daar Extraction dus bijgekomen. Hemsworth werd gekozen tot de beste actiester van 2020 bij de E! People Choice Awards. In zijn bedankje naar de fans had hij goed nieuws. “Het is één van de beste ervaringen op een set geweest die ik ooit heb gehad. We gaan proberen om nog een paar films voor jullie te maken.” Daar voegde hij in de Instagram-post nog aan toe dat de sequel er spoedig aankomt. Op naar meer actie dus!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?