Laatste nieuws over Netflix

Extraction 2 in de maak? Gesprekken voor sequel gaande

Extraction Netflix

Extraction is sinds de lancering van afgelopen vrijdag een grote hit. De actiefilm met Chris Hemsworth in de hoofdrol staat al een aantal dagen op de eerste plaats van meest bekeken titels op Netflix. Het is dan ook niet gek dat er gesproken wordt over een vervolg.

Wereld van Extraction uitbreiden

Extraction 2 blijkt al voor de release een gespreksonderwerp te zijn. Dit heeft director Sam Hargrave laten weten in een interview met Digital Spy. De wereld van Extraction zou kunnen worden uitgebreid, met alle opties die er te bedenken zijn. Het hoeft namelijk niet eens een directe sequel te zijn.

Toekomst of verleden

“We moeten eerst afwachten hoe de fans gaan reageren op de film. Daarop gebaseerd zullen we verder praten over verschillende verhaallijnen, die in verschillende periodes plaats kunnen hebben. Zowel in de toekomst áls in het verleden. Het is gewoon eerst afwachten hoe personages en de film in de smaak vallen bij de kijkers. Wat zeker is, is dat we al discussies hebben gehad over het uitbreiden van Extraction.”

Bright en Murder Mystery

Waar series op Netflix uiteraard snel meerdere seizoenen krijgen, is dat bij films een ander verhaal. De meeste blijven op zichzelf staande films, al zijn daar wel een aantal uitzonderingen op. Bright krijgt een vervolg, al laat deze lang op zich wachten door de overvolle agenda van onder meer Will Smith. Murder Mystery met Adam Sandler en Jennifer Aniston krijgt en tweede deel en To All The Boys I’ve Loved Before is een drieluik geworden, net zoals de boekenreeks waar deze op is gebaseerd. Tevens zijn er diverse kerstfilms die meerdere delen hebben gekregen.