Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Fan van Virgin River? Dan zijn deze series ook wat voor jou

Virgin River is de laatste jaren op Netflix uitgegroeid tot een ware hit. Het genre romantische dramaseries doet het de laatste jaren sowieso goed op de streamingdienst. Virgin River is dan ook zeker niet de enige romantische dramaserie die op Netflix te bekijken is. In dit artikel vind je zeven series zoals Virgin River.

Jack en Mel

In Virgin River draait het om Mel. Ze is helemaal klaar met haar oude leven en besluit te solliciteren op een baan in het plaatsje Virgin River. Bij haar baan hoort ook een leuk hutje. Die blijkt er echter totaal anders uit te zien dan in de brochure. Gelukkig voor haar wil Jack Mel wel een handje helpen. Al snel blijkt Virgin River echter niet het rustige stadje dat ze verwacht had.

Netflix series zoals Virgin River

Virgin River ging in 2019 van start als nieuwe Netflix Original. De serie is inmiddels al drie seizoenen onderweg en het wachten is nu tot het vierde en ook het vijfde seizoen verschijnt. Met de onderstaande titels kun je het wachten op nieuwe afleveringen verzachten.

Sweet Magnolias

Sweet Magnolias is net als Virgin River een groot succes op Netflix. In de serie volgen we Maddie. Ze staat op het punt om te scheiden met haar man die haar heeft verlaten voor een andere dame die inmiddels in verwachting is. Het is aan Maddie om haar leven op de rit te houden, terwijl ze ondertussen balanceert tussen het moederschap en het vinden van een nieuwe baan. Gelukkig helpen haar vriendinnen Dana en Helen een handje.

Chesapeake Shores

Net als Virgin River is ook Chesapeake Shores gebaseerd op een boekenreeks. De serie volgt Meghan Ory als Abby die als gescheiden moeder van twee dochters terugkeert naar haar geboortestad om haar jongere zusje te helpen met haar herberg. Eenmaal teruggekomen blijkt er meer te wachten op haar, inclusief een nieuwe kans met haar eerste liefde.

When Calls The Heart

Een andere serie die net als Chesapeake Shores afkomstig is van Hallmark, is When Calls The Heart. In dit bitterzoete drama draait het om Elizabeth Thatcher die besluit om te migreren naar een klein mijnstadje om les te geven. Het blijkt voor haar een wereld van verschil met het leven dat ze gewend is. Alles verandert als ze Jack Thornton tegen het lijf loopt. Gelukkig is daar Abigail Stanton om Thatcher de helpende hand aan te bieden.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 4

Outlander

Ben je toe aan een nieuwe serie vol romantiek? Denk dan eens aan Outlander. De serie draait onder meer om Claire Randall, een getrouwde voormalige verpleegster uit de Tweede Wereldoorlog die terug in de tijd reist terwijl ze op vakantie is met haar man. Terug in de tijd wordt ze verliefd op Jamie Fraser. Is de liefde sterk genoeg om de jaren te overleven?

Firefly Lane

Firefly Lane behoort ook tot onze absolute favorieten. Hierin draait het om Katherine Heigl als Tully Hart en Sarah Chalke als Kate Mularkey. De twee zijn al van jongs af aan beste vriendinnen. Ze hebben al van alles meegemaakt. Terwijl de één ging voor haar carrière, koos de ander voor het gezinsleven. Toch kan niets ze breken. Althans…?

Northern Rescue

De laatste titels op ons lijstje is misschien een wat minder bekende. Het gaat om Northern Rescue dat een paar gelijkenissen heeft met Virgin River. Zo zijn de hoofdpersonen hierin ook vertrokken naar een rustigere plek om hun oude leven te vergeten. Na de plotseinge dood van zijn vrouw verhuist John West namelijk naar Turtle Island Bay. Daar wil hij samen met zijn drie kinderen een nieuw bestaan opbouwen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?