Laatste nieuws over Netflix

Fanfavoriet Flora maakt entree in Fate: The Winx Saga seizoen 2

Goed nieuws voor de fans van Fate: The Winx Saga. Tijdens Geeked Week werden eerste beelden verspreid van het tweede seizoen van de serie. Op die beelden maken we alvast kennis met een nieuw karakter. Flora maakt haar entree in het tweede seizoen. Haar rol wordt gespeeld door Paulina Chavez. Met de eerste beelden zien we alvast de ontmoeting van Flora met Terra.

Fate: The Winx Saga

In het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga maakten we kennis met vijf feeën die op het magische internaat Alfea leren hoe ze met hun magische krachten om kunnen gaan. De serie is een live-action uitvoering van de originele serie die liefst acht seizoenen liep op Nickelodeon. We maakten in het eerste seizoen kennis met Abigail Cowen als Bloom, Precious Mustapha als Aisha, Hannah van der Westhuysen als Stella, Eliot Salt als Terra en Elisha Applebaum als Musa. Voor het tweede seizoen komt daar Paulina Chavez bij als Flora.

Goed nieuws

Na de release van het eerste seizoen liet hoofdrolspeelster Cowen al weten het leuk te vinden als Flora ook naar de reeks zou komen. “Als we het geluk hebben dat we een tweede seizoen krijgen, denk ik dat Flora alsnog ingebracht kan worden en dat verwelkom ik graag.” Dat gaat dus daadwerkelijk gebeuren. De eerste beelden van Fate: The Winx Saga seizoen 2 zie je alvast hieronder. Het complete seizoen wordt in het najaar van 2022 op Netflix verwacht.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?