Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Fans Virgin River verbijsterd door bizarre fantheorie

Komende donderdag staat er een tweetal nieuwe afleveringen van Virgin River voor ons klaar op Netflix. De streamingdienst lanceert dan speciale kerstafleveringen van de romantische dramaserie. In aanloop naar de release van de twee speciale afleveringen gaat er momenteel een fantheorie rond waardoor kijkers verbijsterd zijn.

Jack en Charmaine

In het eerste deel van seizoen 5 kwamen we erachter dat Jack Sheridan (Martin Henderson) toch niet de vader is van de kinderen van Charmaine. Al die tijd heeft ze hem laten geloven dat hij de vader is van haar tweeling, maar het blijkt Calvin te zijn. Ondertussen krijgt Mel Monroe, de verloofde van Jack, juist een miskraam en zo verliest hij in één seizoen alle drie zijn kinderen. Nu gaat er een bizarre fantheorie rond.

Bizarre fantheorie

Op Reddit gaat namelijk een bijzondere plottwist rond. “Het zou zo belachelijk zijn als dat zou gebeuren! Maar ik zie het nu al… Charmaine sterft, Jack en Mel adopteren de tweeling en Calvin gaat in het geheim achter hen aan, omdat niemand weet dat hij nog leeft.” Aangezien het slechts om een fantheorie gaat, is het nog maar de vraag of dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Toch valt het niet uit te sluiten dat Mel en Jack op wat voor manier dan ook te maken krijgen met de tweeling van Charmaine. Naar verwachting komen we echter pas in seizoen 6 meer te weten over hoe het verder moet met de zwangerschap van Charmaine.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?