Laatste nieuws over Netflix

Fantasieserie Warrior Nun met Nederlandse inbreng op komst

Warrior Nun Netflix

De serie Warrior Nun is door Netflix aangekondigd. Deze fantasieserie is gebaseerd op de gelijknamige comic van Ben Dunn. Er zit een Nederlands tintje aan Warrior Nun, want Thekla Reuten speelt een belangrijke rol.

Nonnen met superkrachten

Warrior Nun zal op 2 juli in zijn geheel verschijnen op Netflix. De serie is gemaakt door producent Simon Barry, eerder verantwoordelijk voor Van Helsing en Continuum. Warrior Nun gaat over een groep magische nonnen met superkrachten, die tegen het kwaad dat uit de hel komt vechten.

Thekla Reuten

Reuten heeft een belangrijke rol in de serie als baas van een techbedrijf, dat de poort naar de hemel ontdekt. Het is voor de in Bussum geboren actrice opnieuw een internationale rol nadat ze eerder te zien was in Lost, The American, Red Sparrow en In Bruges. In eigen land speelde ze in onder meer De Reünie, Schone Handen en Overspel. Ook was ze verantwoordelijk voor de Nederlandse versie van Rita, genaamd Tessa.

The Chosen One?

Warrior Nun opent ermee dat een jong meisje wakker wordt in een lijkenhuis, in het bezit van onverklaarbare superkrachten. Wanneer ze op zoek gaat naar antwoorden komt ze terecht bij de nonnen. En misschien is het meisje wel The Chosen One.

Bekijk de trailer van Warrior Nun