Netflix weekabonnement

Als eerst de nieuwste features van Netflix? Zo krijg je ze

Netflix is constant aan het ontwikkelen en gelukkig is het vanaf nu ook mogelijk om als eerste aan de slag te gaan met de nieuwste ontwikkelingen. Om dat voor elkaar te krijgen, dien je je in te schrijven als testdeelnemer. Hoe je dat doet, leggen we je uit in dit artikel.

Veel ontwikkelingen

Netflix is in de afgelopen periode flink aan de slag gegaan met zijn mobiele app. Zo verhuisde het hamburgermenu recent al van linksboven naar rechtsonder en werden ook andere nieuwe features aan de app toegevoegd. De meest bekende daarvan is ongetwijfeld de binnenkort-functie. Deze was voor testdeelnemers al langer te gebruiken en laat een overzicht zien van titels die binnenkort worden toegevoegd aan het aanbod.

Een andere nieuwe optie in de app is de vernieuwde videospeler. Daarmee is het mogelijk om bijvoorbeeld tien seconden vooruit of achteruit te springen in een video. Met al deze nieuwe functies kun jij als testdeelnemer dus als eerst aan de slag.

Inschrijven voor testdeelname

Wil jij zelf ook graag als eerst aan de slag met de nieuwe features van Netflix? Dat kan! Om jezelf in te schrijven als testdeelnemer dien je eerst naar Netflix te gaan, vervolgens op het pijltje rechtsbovenin te drukken en naar account te gaan. Onder het kopje instellingen vind je vervolgens de mogelijkheid van Testdeelname. Zodra je hierop geklikt hebt, krijg je de vraag of je deel wilt nemen aan tests en voorvertoningen. Zodra je die optie hebt ingeschakeld kun je voortaan als eerst rekenen op de nieuwste features van de streamingdienst.

Netflix testdeelname

Meer handige Netflix-tips? Check onze FAQ

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?