Netflix gegevens aanpassen

Hoe stop ik mijn abonnement op Netflix?

Hoe stop ik mijn abonnement op Netflix? Het kan natuurlijk zijn dat de streamingdienst niet helemaal is waar je naar zocht en dat je nu jouw abonnement op de dienst wilt beëindigen. Gelukkig is het zeer eenvoudig om jouw abonnement bij Netflix stop te zetten. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Netflix abonnement

Bij Netflix is het mogelijk om de eerste maand gratis gebruik te maken van de streamingdienst. Daarna wordt jouw abonnement automatisch omgezet in een betaald abonnement waarbij je minimaal 7,99 euro per maand betaalt.

Het kan echter zo zijn dat je toch niet echt onder de indruk bent geraakt van Netflix en dat je jouw lidmaatschap wilt opzeggen. Dat is bij Netflix gelukkig binnen no time geregeld.

Hoe stop ik mijn abonnement op Netflix?

Om je abonnement bij Netflix definitief te beëindigen, dien op de website rechts bovenin op het pijltje te klikken en vervolgens naar ‘Mijn Account’ te gaan. Aan de linkerkant zie je vervolgens een button met de tekst ‘Lidmaatschap opzeggen’ onder Lidmaatschap en Facturering.

Via de app vind je dit door rechtsonderin op het menu-tekentje te klikken, vervolgens op Mijn Account en onderaan bij Lidmaatschap en Facturering op ‘Lidmaatschap opzeggen’ te drukken.

Lidmaatschap opzeggen

Zodra je daadwerkelijk ‘Lidmaatschap Opzeggen’ hebt gedrukt, kom je op het scherm in onderstaande foto uit. Daar zie je tot wanneer je nog gebruik kunt maken van de dienst en dat je jouw abonnement kunt hernieuwen.

Als je dat binnen tien maanden doet, blijft je kijkactiviteit ook gewoon behouden. Zodra je hebt aangegeven dat je jouw account echt wilt annuleren, vraagt Netflix je wel nog een paar vragen te beantwoorden. Mocht je gebruikmaken van een cadeaukaart en toch besluiten om Netflix op te zeggen. Dan kun je blijven kijken totdat het saldo volledig is verbruikt.

Lidmaatschap opzeggen Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?