Netflix

Premium abonnement op Netflix: de ultieme optie met alle mogelijkheden

Het premium abonnement op Netflix is voor de grootgebruikers van de streamingdienst én voor degene die films en series in de allerbeste beeldkwaliteit willen ervaren. Het premium abonnement biedt de mogelijkheden die het basic en standaard abonnement ook hebben, plus nog een aantal extra opties. Dat maakt dit de ultieme optie voor Netflix.

Premium abonnement op Netflix

Wil je niets missen op Netflix en alles in de meest ultieme wijze ervaren, dan is het premium abonnement voor jou geschikt. De kosten hiervoor zijn uiteraard hoger dan bij de andere abonnementsvormen, maar met €15,99 per maand nog altijd goed te overzien. Dit ligt vier euro hoger dan het standaard abonnement en daarvoor ontvang je ook flink wat meer opties. De prijs is overigens wel verhoogd sinds oktober 2021.

Premium abonnement: de mogelijkheden

Met een premium abonnement heb je zoals bij alle abonnementsvormen van Netflix de beschikking over het volledige aanbod van de streamingdienst, zoals deze wordt aangeboden in Nederland. Zo heb je de keuze uit duizenden films en series. Net zoals bij de andere abonnementsvormen heb je de mogelijkheid om te kijken via je televisie, telefoon, tablet en desktop. De meerwaarde van het premium abonnement zit in de verdere opties.

Zo kun je namelijk tot vier schermen tegelijkertijd kijken naar Netflix. Heb je een groot huishouden? Dan is het dus mogelijk dat iedereen op zijn eigen device kan kijken. Tevens kun je op vier telefoons en/of tablets je downloads opslaan. Voor de echte filmliefhebbers is er qua beeldkwaliteit ook een duidelijk voordeel. Films en series zijn namelijk beschikbaar in Ultra HD. Hierdoor heb je altijd het best mogelijke beeld en dus de beste ervaring.

Conclusie Premium abonnement van Netflix

Heb je een groot huishouden of wil je gewoon altijd de beste kwaliteit? Dan is het premium abonnement van Netflix voor jou het meest geschikt. Het is logischerwijs wel het duurste abonnement van de streamingdienst, maar met €15,99 per maand niet heel veel duurder dan de andere abonnementsvormen. Het voordeel dat je er bij hebt is echter wel evident. Kun je af met twee schermen tegelijkertijd en is HD-beeldkwaliteit voor jou afdoende? Dan is het standaard abonnement voor jou geschikter.

Alle abonnementsvormen en kosten van Netflix op een rij

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?