Rekeningnummer bij Netflix wijzigen

Rekeningnummer Netflix wijzigen
Het wijzigen van het rekeningnummer bij Netflix is heel eenvoudig om te wijzigen. Hiervoor zijn slechts een paar handelingen voor nodig en hieronder wordt uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat. Het rekeningnummer bij Netflix wijzigen is binnen een paar minuten geregeld.

Er zijn verschillende betaalmethodes bij Netflix. Zo is het mogelijk om te betalen via iDEAL. Via iDEAL wordt er ter verificatie uitgevoerd van 0,01 euro, waarna het bedrag maandelijks automatisch van je rekening wordt afgeschreven. Ook kan er betaald worden via creditcard (Visa, Mastercard en American Express) en als derde mogelijkheid is er ook nog PayPal. Het kan natuurlijk dat je na enige tijd een nieuw rekeningnummer krijgt, of dat je liever via een andere manier wilt betalen. Via Netflix kun je de wijziging van de betaalmethode via een paar stappen doorgeven.

Bankrekeningnummer wijzigen bij Netflix

Je kunt het bankrekeningnummer bij Netflix wijzigen door HIER te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar een pagina van Netflix. Hier wordt de mogelijkheid geboden om de betaalmethode aan te passen. Je kunt hier kiezen uit de hierboven beschreven opties (Creditcard, iDEAL, PayPal). Kies de gewenste betaalmethode en vul vervolgens de correcte gegevens van het nieuwe rekeningnummer in. Nadat je alles hebt ingevuld druk je op opslaan en is het rekeningnummer gewijzigd bij Netflix.

Meer vragen over Netflix? Check onze informatie-pagina!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?