Netflix mobile only abonnement

Zo schakel je automatische previews op Netflix uit

Hoe zet je het afspelen van automatische previews uit op Netflix? De streamingdienst introduceerde begin februari een nieuwe optie waarmee het mogelijk is om automatische previews uit te schakelen op Netflix. In dit artikel lees je alles over het uitschakelen van de automatische previews.

Previews

De previews van Netflix die automatisch worden afgespeeld zodra langs een titel wordt gescrolld, worden niet door alle gebruikers van de streamingdienst gewaardeerd. Netflix heeft nu dan ook besloten om het aan gebruikers zelf over te laten of ze wel of geen preview willen zien als ze langs titels scrollen.

“Sommige mensen vonden deze functie handig. Anderen niet. We hebben de feedback gehoord en abonnees kunnen nu beheren of ze wel of geen automatische preview op Netflix zien.” Door onderstaande stappen te volgen schakel je het automatisch afspelen van previews op Netflix uit:

  • Open Netflix in een browser
  • Klik vervolgens op ‘Profielen Beheren’ en bewerk het profiel waarop jij de automatische previews uit wilt zetten
  • Onder het kopje ‘Knoppen voor automatisch afspelen’ haal je het vinkje weg bij ‘Tijdens het browsen op alle apparaten worden automatisch previews weergegeven’.
  • Klik op ‘Opslaan’

automatische previews Netflix

Meer vragen over Netflix? Check onze informatie-pagina!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?