Netflix profiel

Zo wordt jouw favoriete Netflix-personage je profielplaatje

Het is nu mogelijk om je favoriete Netflix-personage als profielplaatje te kiezen. Waar je hiervoor maar beperkt keus had uit plaatjes voor de profielen op je account, is het nu mogelijk om bekende personages uit Netflix series en films te kiezen. Hoe je dat doet, lees je in dit FAQ-artikel.

Een Netflix-personage als profielplaatje

Het aanpassen van je profielplaatje op Netflix is een fluitje van een cent. Zodra je via de pc naar Netflix toegaat, kun je al kiezen op wiens profiel je wilt kijken. Daaronder kun je echter klikken op Profielen Beheren. Zodra je dat hebt gehad, klik je op het profiel dat je wilt bewerken.

Vervolgens klik je op het pennetje bij de profielfoto en heb je de keuze uit personages uit onder meer Orange is the New Black, Queer Eye, Dear White People, La Casa de Papel, Stranger Things en de Defenders. Klik op het plaatje dat jij graag bij je profiel wilt hebben, klik vervolgens op Opslaan en Klaar. Vanaf nu heb je jouw favoriete Netflix-personage als profielafbeelding.

Ook via de mobiele Netflix-applicatie kun je de afbeeldingen aanpassen, al wordt deze update op het moment van schrijven nog uitgerold. Voor het aanpassen ga je rechtsonderin naar het menu-tekentje en klik je onder de profielen op Profielen Beheren. Klik vervolgens op het profiel dat je wilt bewerken en klik op Foto. Kies vervolgens jouw favoriet en rechtsbovenin op Opslaan. Vanaf nu is jouw nieuwe profielfoto ingesteld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?