Netflix dubbel betaald

Zo zet je automatisch afspelen volgende aflevering uit op Netflix

Netflix heeft het mogelijk gemaakt om het automatisch afspelen van de volgende aflevering uit te schakelen. Het is je vast al wel eens opgevallen dat je een serie keek op de streamingdienst en automatisch de volgende aflevering werd gestart. Sinds begin februari heeft Netflix echter een nieuwe optie gelanceerd waarmee het mogelijk is geworden om het automatisch afspelen van de volgende aflevering op Netflix uit te zetten.

Automatisch afspelen volgende aflevering uitzetten

Wie regelmatig series kijkt op Netflix heeft vast weleens gemerkt dat na afloop van een aflevering direct een volgende aflevering wordt ingestart. Deze optie is vanaf nu ook uit te schakelen. Handig als je jezelf iets meer slaap wilt bezorgen of regelmatig middenin je serie in slaap valt. Om deze optie uit te schakelen, hoef je niet veel te doen. Met onderstaande stappen speelt jouw favoriete serie nooit meer automatisch door:

  • Open Netflix in een browser
  • Klik op ‘Profielen Beheren’ en vervolgens het profiel waarop je automatisch afspelen wilt uitzetten.
  • Onder het kopje ‘Knoppen voor automatisch afspelen’ haal je het vinkje weg bij ‘Speel de volgende aflevering van een serie automatisch af op alle apparaten’.
  • Klik op ‘Opslaan’

automatische aflevering afspelen Netflix

Meer vragen over Netflix? Check onze informatie-pagina!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?