Laatste nieuws over Netflix

Fargo seizoen 3 verschijnt in april wekelijks op Netflix

Fargo seizoen 3 gaat binnenkort van start op Netflix. De streamingdienst heeft de lanceringsdatum van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Net als de eerste twee seizoenen toont Netflix wekelijks een nieuwe aflevering, met op 20 april de eerste.

Fargo als serie

In de jaren negentig werd Fargo de film uitgebracht. Dit was al een succes, maar een paar jaar geleden werd besloten dat Fargo genoeg in zich had om hier ook een serie over te maken. Ook dat bleek een goede zet, want inmiddels zijn we alweer toe aan het derde seizoen.

Fargo seizoen 3 op Netflix

Het is nu eindelijk bekend wanneer Fargo seizoen 3 op Netflix start. Vanaf 20 april kan er weer gekeken worden naar deze serie. De reeks ligt al een tijd stil, want in december 2015 verscheen de voorlopig laatste aflevering. Er is dus bijna anderhalf jaar overheen gegaan alvorens het derde seizoen van Fargo getoond kon worden. Dat heeft te maken met de weersomstandigheden waarin gefilmd moest worden. De verhalen van Fargo spelen zich altijd af in de winterse sferen en dus kon er alleen gefilmd worden als er ook sneeuw lag. Hier moest rekening mee gehouden worden en dus start Fargo seizoen 3 zo’n ander half jaar na het einde van seizoen 2.

Overigens staat het verhaal van Fargo seizoen 3 los van het tweede seizoen. Voor dit nieuwe seizoen wordt er een kleine stap terug in de tijd gemaakt. Het verhaal speelt zich af in 2010 en toont gelijkenissen met het verhaal uit de film van Joel Coen en Ethan Coen. Hoofdrollen zijn er voor Ewan McGregor, Carrie Coon, Mary Elizabeth en Jim Gaffigan. In Amerika start Fargo seizoen 3 op 19 april bij AMC. Een dag later verschijnt de aflevering dus al op Netflix in Nederland. Wekelijks wordt er dan een nieuwe aflevering aan het aanbod toegevoegd. Onlangs verschenen al de eerste videobeelden van Fargo seizoen 3.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?