Laatste nieuws over Netflix

Cast Fargo seizoen 4 met Chris Rock bekendgemaakt

Het vierde seizoen van Fargo zal aankomende winter worden opgenomen en de cast krijgt dan ook vorm. Chris Rock was al bekendgemaakt als één van de hoofdrolspelers, nu heeft hij heel wat bekende namen rond zich gekregen.

Castleden Fargo seizoen 4

Jack Huston, Jason Schwartzman en Ben Whisham zullen allemaal een belangrijke rol gaan vertolken in het vierde seizoen van Fargo. Ook Jessie Buckley, Jeremie Harris, Salvatore Esposito, Gaetano Bruno, Anji White, Francesco Acquaroli, E’myri Crutchfield, Amber Midthunder en Andrew Bird zijn vastgelegd.

Kansas City in 1950

Voor Fargo seizoen 4 zal de klok weer aardig worden teruggedraaid. Het verhaal speelt zich namelijk af in Kansas City in 1950. Er zijn net twee grote migraties geweest. Eerst die van de Zuid-Europeanen naar de Verenigde Staten en vervolgens Afro-Amerikanen die de Jim Crow South verlieten. In Kansas City zijn twee crime-syndicaten. Een Italiaanse en een Afro-Amerikaanse.

Zonen worden uitgewisseld

Ze twee kunnen maar moeilijk met elkaar door één deur. Om de vrede te bewaren is er een bizar idee bedacht. De jongste zonen van beide families zijn uitgewisseld. Rock speelt het hoofd van de Afro-Amerikaanse familie. Alles gaat goed, tot het hoofd van de Italiaanse familie opgenomen wordt in het ziekenhuis en komt te overlijden.

Opnames deze winter

Het vierde seizoen zal deze winter worden opgenomen in Chicago. De serie wordt vervolgens in 2020 in de Verenigde Staten op FX uitgezonden. Netflix heeft de internationale streamingrechten. Bij de eerdere seizoenen betekende dit dat de afleveringen in de week na de uitzending in Amerika al te zien was op Netflix. Of dit nu weer het geval is, is op dit moment nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer het Fargo seizoen 4 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?