Trailers

Fargo seizoen 4 met Chris Rock heeft nieuwe releasedatum

Het vierde seizoen van Fargo staat dan nu echt eindelijk voor de deur, want de startdatum van de anthologieserie is bekendgemaakt door FX. Dit zou al in april zijn, maar door het coronavirus waren nog niet alle opnames afgerond. Nu is er een nieuwe datum gepland in september. Het is nog de vraag wanneer Netflix in Nederland aan de beurt is.

Zwartgallen humor en keiharde actie

De film Fargo was in 1996 een hit en in 2014 werd met een waanzinnig eerste seizoen het verhaal in een nieuw jasje gestoken. Er waren sublieme hoofdrollen voor Billy Bob Thornton en Martin Freeman, waarop er van de reeks een anthologieserie werd gemaakt. Ieder seizoen had – al was het soms flinterdun – iets te maken met de andere jaargangen, maar het waren eigenlijk losstaande verhalen. Waarin telkens zwartgallen humor, keiharde humor en mensen die langs elkaar heen praten de hoofdmoot waren.

Drie jaar wachten

Een andere overeenkomst is dat Fargo zich altijd in de winter afspeelt. Dat en de drukke agenda van maker Noah Hawley zorgden ervoor dat er drie jaar tussen het derde en vierde seizoen heeft gezeten. Vanaf 20 april 2017 was het derde seizoen te zien en nu zal de eerste aflevering op 27 setember 2020 verschijnen op FX. De episodes van de eerste drie seizoenen waren nog dezelfde week te zien op Netflix in Nederland. Het is op dit moment nog niet duidelijk of dit nu opnieuw zo zal zijn.

Chris Rock als leider

In het vierde seizoen van Fargo is een hoofdrol weggelegd voor Chris Rock. Er zijn twee criminele families, waarvan Rock één van de twee leiders speelt. Om de vrede te bewaren hebben de twee families iets slims bedacht, want ze ruilen één van hun kinderen. Alles gaat uitstekend, tot er een belangrijk kopstuk komt te overlijden. Want dan blijken gemaakte afspraken nog maar weinig waard.

Bekijk de trailer van Fargo seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?