Laatste nieuws over Netflix

Fatal Seduction deel 2 binnenkort al op Netflix

Je hebt tegenwoordig Netflix-series in allerlei soorten en maten, uit alle windstreken ook. Wat te denken van Fatal Seduction bijvoorbeeld, afkomstig uit Zuid-Afrika? En juist die show krijgt een tweede deel, kondigt de streamingdienst aan.

Fatal Seduction

Fatal Seduction is een Zuid-Afrikaanse erotische thrillerserie en ook wel een beetje een drama. Nandi (Kgomotoso Christopher) staat centraal en zij heeft steeds meer moeite om haar huwelijk met Leonard (Thapelo Mokoena) in stand te houden. Ze besluit een weekendje weg te gaan en tijdens dat tripje gebeurt het ‘ondenkbare’ (of eigenlijk… misschien was het wel te verwachten): ze laat zich verleiden door de knappe en charismatische Jacob (Prince Grootboom).

Schimmige gebeurtenissen

Daarna doen een aantal schimmige gebeurtenissen, inclusief een sterfgeval, haar echter twijfelen aan de betrouwbaarheid van alles en iedereen in haar omgeving. Nat Ramabulana kruipt in Fatal Seduction in de huid van Leonards broer Vuyo, die werkt als privédetective, en Lunathi Mampofu speelt Nandi’s beste vriendin Brenda. De Zuid-Afrikaanse Netflix-show komt van de hand van onder meer Steven Pillemer, die eerder verantwoordelijk was voor The Brave Ones. Fatal Seduction is (gedeeltelijk) gebaseerd de Mexicaanse serie Dark Desire, waarin een hoogleraar (Maite Perroni) na een buitenechtelijk avontuurtje in de problemen komt…

Fatal Seduction deel 2 op Netflix

En nu weten we dus dat er een tweede deel op komst is. Sterker nog, ‘op komst’ doet het nieuws eigenlijk geen recht. Netflix heeft namelijk een trailer online geknald van het tweede deel van Fatal Seduction, met daarin een behoorlijk grote verrassing: de nieuwe afleveringen gaan begin augustus al in première. Dat kunnen we óók specificeren, want op 4 augustus aanstaande is het zover, vanaf dan kun je de nieuwe avonturen van de hierboven genoemde personages checken. En het belooft weer héél spannend (en ‘steamy‘) te worden!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?