Laatste nieuws over Netflix

Fate: The Winx Saga na twee seizoenen gecanceld

Fate: The Winx Saga is voorbij. De serie is na twee seizoenen gecanceld door Netflix. Showrunner Brian Young heeft dit nieuws naar buiten gebracht met een uitgebreide reactie. “Dit is geen leuk nieuws om te delen, maar Netflix heeft besloten om geen derde seizoen van Fate: The Winx Saga te laten maken.”

Verrassend besluit

“Dit is vooral moeilijk omdat ik weet dat velen van jullie het tweede seizoen prachtig vonden.” Een duidelijke reden is er niet gegeven voor het besluit om de serie te stoppen. Het eerste seizoen werd erg goed ontvangen en een vervolg liet dan ook niet lang op zich wachten. In september werd het tweede seizoen toegevoegd aan Netflix, bestaande uit zeven afleveringen. Als je kijkt naar de cijfers van Flix Patrol scoorde Fate: The Winx Saga goed. Met een 34ste plaats in de lijst van series van dit jaar heeft het goede cijfers gescoord. Waarom er dan toch besloten is om te stoppen is vooralsnog onbekend.

Rijk der Duisternis

Veel fans zullen het besluit nog zwaarder vinden omdat er aan het einde van het seizoen aardig wat open lijntjes waren. Let op dit stuk bevat spoilers: We zullen er nooit achter komen hoe het Rijk van de Duisternis eruit ziet waar Bloom naar toe vertrokken is. En hoe het verder gaat met alle andere feeën die hun eigen problemen hebben. Heeft Flora het overleefd en Tecna hebben we zelfs nooit gezien in de serie.

Alle series die op Netflix zijn gecanceld

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?