Laatste nieuws over Netflix

Fate: The Winx Saga seizoen 2 in september naar Netflix

De releasedatum van Fate: The Winx seizoen 2 is bekendgemaakt. We hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf 16 september gaat het verhaal van de feeën eindelijk verder. Dat werd bekendgemaakt door middel van een video op het YouTube-kanaal van Netflix. Daarin werd ook meteen duidelijk wat we mogen verwachten van het vervolg.

Heel veel nieuws

Eerder werd al duidelijk dat we in het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga kennismaken met fanfavoriet Flora. Dat is niet het enige nieuwe in het tweede seizoen. Zo kunnen we ook rekenen op nieuwe monsters, nieuwe bedreigingen, epische gevechten, verschillende romances en nieuwe jongens. Waar het in het eerste seizoen draaide om: ‘Wie ben ik’, draait het in het tweede seizoen om de vraag: ‘Wat word ik als ik groot ben?’.

Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix

Het wachten op het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga is bijna voorbij. Na de zomer, op 16 september, verschijnt het complete tweede seizoen op Netflix. Daarbij is er nog meer goed nieuws, want het tweede seizoen telt liefst acht afleveringen. Dat zijn er twee meer dan het eerste seizoen, want dat seizoen bestond uit slechts zes afleveringen.

Trailer Fate: The Winx Saga seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?