Laatste nieuws over Netflix

Fate: The Winx Saga seizoen 2: Nieuwe castleden en productie van start

Fate: The Winx Saga werd in februari vernieuwd voor een tweede seizoen. Inmiddels is de productie van seizoen 2 van start gegaan en zijn er drie nieuwe castleden aangekondigd voor het nieuwe seizoen. Zo gaan we volgend seizoen onder meer kennismaken met niemand minder dan Flora.

Nickelodeon

FateL The Winx Saga is gebaseerd op de Nickelodeon-serie Winx Club. De serie volgt vijf ongewone vrienden. Ze hebben één doel: hun toverkrachten perfectioneren. Om dat voor elkaar te krijgen, zijn ze afgereisd naar de magische kostschool Alfea. Daar krijgen ze echter ook te maken met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

Nieuwe castleden

Voor het derde seizoen zijn drie nieuwe castleden ingevlogen. Brandon Grace krijgt de rol van Grey, Éanna Hardwicke vertolkt de rol van Sebastian en Paulina Chávrez speelt niemand minder dan Flora. Na het eerste seizoen werd door fans al gehoopt dat er in de toekomst ook een rol zou komen voor Flora.

Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix

De productie van het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga is inmiddels van start gegaan in County Wicklow, Ierland. Het nieuwe seizoen krijgt acht afleveringen. Brian Young (The Vampire Diaries), gaat ook als showrunner en uitvoerend producent van seizoen 2 aan de slag. Voor seizoen 2 keren Bloom, Stella, Asha, Terra, Musa, Beatrix, Riven, Sky, Dane, Sam, Andreas en Silva terug.

Showrunner Young vertelde eerder al over het tweede seizoen: “Terwijl Bloom’s verhaal verdergaat, kan ik niet wachten tot jullie meer leren over Aisha, Stella, Terra en Musa. En je weet maar nooit wie volgend seizoen nog meer verschijnt.” En releasedatum voor seizoen 2 is nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?