Laatste nieuws over Netflix

Fate: The Winx Saga vernieuwd voor tweede seizoen

Fate-Winx-Saga

Goed nieuws voor de fans van Fate: The Winx Saga. Nog geen maand na de release van het eerste seizoen is al duidelijk geworden dat de serie terugkeert voor een tweede seizoen. Daarin gaan we onder meer kennismaken met nieuwe feeën, zo heeft showrunner Brian Young alvast bekendgemaakt. Voor het tweede seizoen mogen we ook rekenen op meer afleveringen.

Fate: The Winx Saga

In het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga werden we meegenomen naar het leven van vijf verschillende tieners. Ze zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren en daarvoor zijn ze nu naar de magische kostschool Alfea gegaan. Daar krijgen ze echter ook te maken met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke. Volgens showrunner Young was dat echter nog maar het begin.

“Terwijl Bloom’s verhaal verdergaat, kan ik niet wachten tot jullie meer leren over Aisha, Stella, Terra en Musa. En je weet maar nooit wie volgend seizoen nog meer verschijnt.” Daarmee lijkt hij de weg vrij te maken voor de komst van Flora en Tecna.

Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix

Wanneer Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk. Wel is al bekend dat de productie nog later dit jaar van start gaat in Ierland. Daarbij werd ook duidelijk dat seizoen 2 uit meer afleveringen bestaat dan het eerste seizoen. Waar seizoen 1 uit zes afleveringen bestond, telt seizoen 2 acht afleveringen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?