Laatste nieuws over Netflix

Fauda seizoen 4 toont eerste explosieve beelden

De hitserie Fauda keert deze zomer terug voor een vierde seizoen. Door zowel de pandemie als andere projecten moest er ruim twee jaar gewacht worden op een vervolg van de Israëlische serie met een actrice uit Lucifer!

Lior Raz is weer volop in actie

Afgelopen zomer zagen we acteur Lior Raz ook in actie, hij maakte namelijk met het team van Fauda de nieuwe serie Hit & Run. Deze reeks werd goed ontvangen, alleen de productiekosten én het opnamen in diverse landen was in de huidige pandemie een te groot obstakel. Zodoende werd Hit & Run gecanceld. Fauda gaat wel gewoon door en in de zomer van 2022 kan het vierde seizoen worden verwacht.

Lucifer-actrice met een rol

In het vierde seizoen zijn een aantal nieuwe personages te zien. Eén daarvan wordt vertolkt door Inbar Lavi, deze actrice kennen we vooral als Eve in Lucifer. Ook Mark Ivanir, Amir Boutrous en Loai Noufi zullen een rol op zich nemen. In aanloop naar het vierde seizoen van Fauda hebben de makers alvast een eerste teaser vrijgegeven. En daarin wordt het opnieuw explosief. Het vierde seizoen zal uit tien afleveringen bestaan.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Fauda seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Bekijk de eerste beelden van Fauda seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?