Laatste nieuws over Netflix

Februari brengt ook Californication en The Following op Netflix

Californication NetflixDe nieuwe maand staat voor de deur en daarin gaat heel veel gebeuren op Netflix. Natuurlijk kijken we allemaal uit naar Better Call Saul en House of Cards. Er komt echter nog veel meer! Wat te denken van nieuwe seizoenen van Californication en The Following.

Netflix Originals en wekelijkse series

Better Caull Saul is de lang verwachte spin-off van Breaking Bad. Op 9 februari is het eindelijk zover en iedere maandag verschijnt er een nieuwe aflevering op Netflix. Dit omdat de uitzendingen tegelijk lopen met het televisieschema in de Verenigde Staten. Ook Pretty Little Liars en Nashville gaan iedere week verder. PLL verschijnt telkens op dinsdag en vanaf komende donderdag gaat ook Nashville verder. Overigens moet er tussen 5 maart en 2 april weer even gewacht worden op een nieuwe episode van Nashville. In Amerika liggen dan ook de uitzendingen stil, vandaar dat er op Netflix in Nederland ook geen nieuwe afleveringen verschijnen. Met rode letters hebben we daarnaast 27 februari omcirkeld. House of Cards seizoen 3 verschijnt dan in zijn totaal op Netflix!

Twee topseries

Daarnaast kunnen we nog veel meer verwachten. Zondag gaat het gelijk goed los op 1 februari. Het zevende en laatste seizoen van Californication zal namelijk verschijnen. De alcoholische schrijver Hank Moody heeft besloten om zijn leven te beteren zodat hij en Karen een toekomst samen kunnen hebben. Maar hij zou Hank Moody niet zijn als hij zichzelf niet zou saboteren. Halverwege de maand is het de beurt aan The Following. In deze spannende Amerikaanse thriller wordt ook in het tweede seizoen jacht gemaakt op Joe Carroll’s en zijn ‘Followers’. Leeft Joe nog? En gaan ze hem eindelijk te pakken krijgen. Het tweede jachtseizoen opent op Netflix op 13 februari.

Leuke films

Naast deze topseries kunnen we ook uitkijken naar een aantal mooie films. Deze maand verschijnen onder andere Fast & Furious 6, Honey, I Blew Up the Kid, Gangs of New York, The Notebook, Pirates of the Caribbean, Jarhead, A Bronx Tale, The Pursuit of Happiness, Across the Universe en Hercules. Kortom een maand van slechts 28 dagen, toch kijken we er ontzettend naar uit!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie