Laatste nieuws over Netflix

Ferry Bouman uit Undercover krijgt eigen film: Ferry

Ferry Bouman zal de hoofdrol gaan spelen in zijn eigen film. Het personage uit Undercover is zo geliefd dat Netflix heeft besloten om zijn leven verder uit te gaan diepen. Zo wordt er dan ook gewerkt aan Ferry de Film.

Ferry Bouman in Undercover

In het eerste seizoen van Undercover zijn er twee undercover agenten die Ferry Bouman ten val moeten zien te brengen. De onderkoning van het Zuiden heeft de touwtjes stevig in handen en wordt door Frank Lammers fabelachtig neergezet. In het tweede seizoen, dat in september op Netflix zal verschijnen, is zijn rol beperkter. Bouman zit tenslotte in de gevangenis. Daar is nu een oplossing voor gevonden.

Ferry en Daniëlle

In Ferry worden de beginjaren van Ferry Bouman als crimineel onder de loep genomen. Daarin is ook een grote rol weggelegd voor Elise Schaap, die zijn vrouw Daniëlle speelt. De makers van de serie Undercover zullen ook de film produceren. In een korte filmpje maakt Netflix de film bekend, maar de releasedatum laat nog wel op zich wachten. Lammers: “Ferry is back, again! Het is waanzinnig dat er een Netflix original film komt over Ferry. Het voelt een beetje als een droom als je met een dergelijke rol niet alleen een geweldige serie als Undercover mag maken, maar ook een eigen film. Ik heb er zin in en vind het geweldig dat we de fans kunnen meenemen naar de beginjaren.”

Ferry terug in zijn geboortestreek

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?