Laatste nieuws over Netflix

Ferry de film: “Veel Ferry en Daniëlle, geen onverstaanbare Belgen”

In grote spanning zijn we in afwachting voor Ferry de Film. De prequelfilm van het eerste seizoen van Undercover vertelt het verhaal hoe Ferry Bouman de grote drugsbaas werd. Frank Lammers heeft alvast een checklist gemaakt wat je mag verwachten!

Veel Ferry en Daniëlle

“Ik moet jullie allemaal hartelijk bedanken”, opent Frank Lammers grappend in onderstaand filmpje. “Jullie hebben massaal gezeurd dat er niet genoeg Ferry in Undercover 2 zat. Nu hebben ze bij Netflix besloten dat er een film komt en die heet Ferry. Top!” En wat kun je daarin verwachten? “Uiteraard zien we veel Ferry, we zien hoe hij Ferry is geworden. Is er ook genoeg Daniëlle? Wat is Ferry zonder zijn Daniëlle, dus ja! Peter en Anouk hoef je niet te verwachten, want het is tenslotte een prequel. Wel is er voldoende Brabant.”

Geen onverstaanbare Belgen… en geen Khaleesi

Zijn er ook dingen niet? Uiteraard! “Er waren wat klachten over onverstaanbare Belgen in Undercover 2. Er zitten geen onverstaanbare Belgen in Ferry, wel onverstaanbare Brabanders. De ondertitelingsknop zit nog altijd rechtsonder, maar je kunt het ook zonder proberen. Ook zijn er veel vragen over Khaleesi en ik moet jullie teleurstellen want die zit er niet in. Het is tenslotte een prequel en Khaleesi is dan nog eigen niet geboren.”

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Ferry op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Bekijk de checklist van Ferry

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?