Laatste nieuws over Netflix

Ferry en Bob werken samen in trailer Undercover seizoen 3

Undercover seizoen 3 is aanstaande en de trailer nu vrijgegeven. Ferry en Bob gaan daarin echt samenwerken om de grootste drugsbaas van de Benelux op te rollen. Daarmee kunnen ze allebei hun carrières weer op de rails krijgen, maar de prijs is hoog.

Wekelijkse afleveringen

Vanaf zondag 21 november is het weer zover. Iedere week zal er een nieuwe aflevering te zien zijn van Undercover. Seizoen 3 brengt Ferry Bouman weer op vrije voeten. Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit.

Ferry moet komen helpen

Bob krijgt de kans zijn carrière te redden en Ferry kan zijn grootste concurrent uitschakelen. Zo gaan ze samenwerken, maar moeten wel luisteren naar de regels van Patrick Diericks. Géén geweld, Ferry is voorwaardelijk vrij en mag niet opgepakt worden… én Ferry en Bob moeten elkaar vertrouwen. Drie regels die nog geen seconde stand houden. En oja, we zien voor het eerst beelden van Daniëlle!

Bekijk de trailer van Undercover seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?