Trailers

Ferry de Film: Eerste trailer verschenen; releasedatum groot vraagteken

Ferry de Film komt er nu echt aan. De prequel van Undercover vertelt het verhaal over Ferry Bouman en hoe hij Daniëlle heeft leren kennen. De releasedatum voor de film is nog niet bekendgemaakt, wel eerst de eerste trailer vrijgegeven door Netflix.

Van Amsterdam naar Brabant

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte.

Buurvrouw Daniëlle

Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

➡ Héél veel Daniëlle en Ferry in Undercover 3

Bekijk de eerste trailer van Ferry

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?