Laatste nieuws over Netflix

Fifty Shades Darker én vervolg van Fantastic Beasts naar Netflix

De komende weken verschijnen er twee nieuwe topfilms op Netflix. Zowel Fifty Shades Darker als Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald staan op de planning om te worden toegevoegd aan het aanbod.

Flink wat topfilms

De afgelopen maanden is het goed raak voor filmliefhebbers bij Netflix, want er zijn al flink wat topfilms toegevoegd. Denk aan Once Upon a Time in Hollywood, A Star is Born en Midway. De komende weken is het dus opnieuw raak.

Tweede deel Fantastic Beasts

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them. De verhalen zijn geschreven door J.K. Rowling en de film begint waar de eerste eindigde. Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. Op 25 september wordt de film toegevoegd aan Netflix.

Fifty Shades

Een paar weken later is het raak voor Fifty Shades Darker. Het vervolg op Fifty Shades of Grey is vanaf 7 oktober te zien op Netflix. Christian en Ana besluiten hun relatie weer op te rakelen, maar deze keer zijn er geen regels of straffen meer. Terwijl ze beginnen te wennen aan hun nieuw gevonden relatie, begint het verleden van Christian Ana te achtervolgen terwijl Christian worstelt met zijn diepste gedachten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?