Laatste nieuws over Netflix

Fifty Shades Freed in oktober op Netflix

Fifty Shades of Freed komt naar Netflix. Het slotstuk van de trilogie wordt op 6 oktober toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarmee kunnen we bijna aan de slag met de laatste film uit de Vijftig Tinten filmreeks. Eerder verscheen de film al bij Pathé Thuis.

Fifty Shades of Grey

De films van Fifty Shades, ook wel bekend als Vijftig Tinten, zijn gebaseerd op de gelijknamige romans van E.L. James. Het verhaal begon met de literatuurstudente Anastasia Steele die voor een interview terechtkomt bij multimiljonair Christian Grey. Al snel blijkt dat er een klik is tussen de twee, maar Anastasia weet dan nog niet dat de verlangens van Christian anders zijn dan ze ooit kon dromen.

In het tweede deel is Anastasia helemaal klaar met het gedrag van Christian en wil ze afstand van hem nemen, maar het duurt niet lang totdat Christian terugkomt in haar leven. In het laatste deel zien we dat de twee pasgetrouwd zijn. Terwijl ze net een beetje beginnen te genieten van hun leven samen, lijkt een schimmig figuur van vroeger hun onbezorgde toekomst te kunnen bedreigen.

Fifty Shades Freed op Netflix

We hebben er even op moeten wachten, maar het allerlaatste deel van Fifty Shades Freed komt op 6 oktober dan echt op Netflix. De film betekent het absolute slotstuk voor de trilogie. Wie voordat hij aan de slag gaat met Fifty Shades Freed eerst nog de andere twee films wil bekijken, komt bedrogen uit. De eerste film is gewoon nog op Netflix te bekijken, maar het tweede deel is eerder dit jaar van de streamingdienst verwijderd. Het ziet er niet naar uit dat Fifty Shades Darker nog voor de release van Fifty Shades Freed terugkeert op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?