Laatste nieuws over Netflix

Film War Machine met Brad Pitt verschijnt in mei op Netflix

Netflix heeft de releasedatum van War Machine bekend gemaakt. In deze Netflix Original Film speelt onder andere Brad Pitt een hoofdrol. De film is geschreven en geregisseerd door David Michôd (Animal Kingdom).

Gebaseerd op een boek

War Machine is gebaseerd op het boek van Michael Hastings. De Amerikaanse journalist schreef in 2012 het boek The Operators over de oorlog in Afghanistan. De film wordt onder andere geproduceerd door Plan B Entertainment, het bedrijf van Brad Pitt. De Amerikaanse ster heeft zelf een hoofdrol in War Machine.

War Machine op Netflix

War Machine verschijnt 26 mei op Netflix. De film gaat over de gebeurtenissen tijdens de oorlog in Afghanistan, maar met een komische invalshoek. War Machine is namelijke een satirische oorlogsfilm geworden, met naast Brad Pitt hoofdrollen voor Tilda Swinton en Lakeith Stanfield. De film gaat over een Amerikaanse generaal, gespeeld door Pitt, in Afghanistan. De opkomst en ondergang van de generaal worden getoond in War Machine. Als een popster nam hij het commando over de NAVO-troepen in Afghanistan op zich, maar kwam ten val door het onverbloemde artikel van een journalist.

Bekijk hieronder de eerste beelden van War Machine

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?