Laatste nieuws over Netflix

Films top-5 voor onder de kerstboom

Christmas-tree-with-stockings-and-presents-jpgDe afgelopen weken hebben we jullie gevraagd om aan ons door te geven welke films jullie het liefst onder de kerstboom kijken. Dankzij jullie massale medewerking hebben we dan ook een mooie Underneath the Christmastree top-5 kunnen samenstellen. Vijf films om tijdens de kerstdagen te kijken én nog een leuke tip van ons!

5. Mickey’s Twice Upon a Christmas

De kerstvakantie is in volle gang en de kleintjes hoeven niet vroeg naar bed. De stemmers hielden er dan ook duidelijk rekening mee dat de kerstavond begint met een leuke familiefilm. Mickey’s Twice Upon a Christmas kon dan ook op veel stemmen rekenen. Het is een verzameling van vijf Disney-verhalen rond de kersttijd, die mooi in elkaar overlopen. Kerstkransjes erbij, chocolademelk en kijken maar!

4. The Holiday

De wereld van zowel Amanda als Iris stort vlak voor de kerstdagen in. Amanda gooit in Amerika haar vreemdgaande man eruit, terwijl Iris in Engeland haar ware liefde er vandoor ziet gaan met een ander. De twee leren elkaar kennen via Internet en besluiten tijdens de vakantie in elkaars huis te gaan wonen. Al snel komen er toch weer mannen, notabele Iris’ broer, om de hoek kijken en wordt het een hilarische bedoening.

3. Frozen

De topfilm uit 2013 van Disney staat al op Netflix en doet je letterlijk verlangen naar de warme zomer. In het koninkrijk Arendelle draait het om de zusjes Elsa en Anna. Het zonnige land wordt door magische krachten vanuit het niets omgetoverd in een sneeuwlandschap. Er weet maar één iemand hoe de zomer teruggebracht kan worden: Anna De zoektocht met behulp van een man uit de bergen en de sneeuwman begint dan ook naar haar kwade zus Elsa.

2. Grinch

Bij groene monsters moesten we altijd aan Hulk denken, begin deze eeuw kwam daar verandering in. Grinch bleek nog veel gemener, want hij deed er alles aan om het kerstfeest te verpesten. Van binnen blijkt Grinch helemaal niet zo’n foute peer te zijn en de jonge Who Cindy Lou ontdekt dat als eerste. Aan haar de taak om kerstmis te redden.

1. Home Alone

Eigenlijk stond de uitkomst op voorhand al vast, zo bleek weer door de overweldigende meerderheid waarop jullie voor deze film stemden. Kerstmis begint pas echt, wanneer een roodharige moeder op hysterische wijze ‘Keeeeeeviiiiiiiinnnnn’ begint te gillen. Ondertussen is Kevin zelf aan een nieuw leven begonnen zonder zijn vervelende familie en gaat de strijd aan met een paar niet zo snuggere inbrekers. Ben je na anderhalf uur nog niet uitgelachen, dan staan ook Home Alone 2 en Home Alone 3 op Netflix.

Bonus! Fireplace for Your Home

En wij geven jullie graag nog een bonustip mee. Want komt de familie op bezoek, of zit je voor de afwisseling eens rustig in een boek te lezen. Netflix kan dan gewoon aan hoor. Fireplace geeft je huiskamer een extra warm gevoel met de digitale openhaard. Enjoy!

We wensen jullie allemaal fijne kerstdagen 🙂

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie