Laatste nieuws over Netflix

Finaleseizoen Chesapeake Shores heeft releasedatum

Chesapeake Shores keert deze zomer nog één keer terug. De geliefde romantische dramaserie gaat op voor een zesde seizoen, waarin het verhaal rondom Abby O’Brien afgerond zal worden. Hallmark, de zender waar de serie in de Verenigde Staten wordt uitgezonden, heeft een startdatum bekendgemaakt.

Nog tien keer genieten

Deze zomer zullen er nog tien afleveringen uitgezonden worden om het verhaal helemaal te vertellen. Hallmark heeft laten weten dat de eerste aflevering te zien zal zijn op zondag 14 augustus. Half oktober zal daardoor de allerlaatste episode van Chesapeake Shores worden uitgezonden.

Chesapeake Shores, wanneer op Netflix?

Wanneer komen de afleveringen vervolgens op Netflix? Een definitief antwoord hiervoor moet nog worden gegeven door de streamingdienst. Toch kunnen we al een aardige voorzet geven. De seizoenen zijn namelijk altijd ook wekelijks te zien geweest op Netflix. Een dag na de uitzendingen in de Verenigde Staten was het vervolgens al raak bij ons. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat de eerste aflevering van Chesapeake Shores seizoen 6 al op maandag 15 augustus te zien zal zijn op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?