Laatste nieuws over Netflix

Finaleseizoen Jessica Jones aangekondigd voor juni

Het slotseizoen van Jessica Jones zal in juni op Netflix verschijnen. “Sometimes not even ‘heroes’ can save themselves”, dat is de tekst die de Marvel-serie mee geeft voor het derde seizoen. De laatste episodes zullen op 14 juni op Netflix verschijnen. Daarna is het gedaan voor de privé detective uit New York.

Jessica Jones 3 een speciaal verhaal

Het derde seizoen van Jessica Jones is een speciaal verhaal. Het is namelijk het allerlaatste seizoen dat zal verschijnen van The Defenders. Marvel en Netflix werkten samen om The Defenders allemaal een eigen serie te geven. Dat liep de afgelopen jaren behoorlijk uit de hand. Was het originele plan dat Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist allemaal één seizoen zouden krijgen, met een afsluitend seizoen waarin The Defenders bij elkaar kwamen, uiteindelijk kregen alle personages meerdere seizoenen. Daar kwam nog bij dat The Punisher zo’n indruk maakte in het tweede seizoen van Daredevil, dat hij een eigen serie kreeg.

Final Season

Inmiddels is er alleen een punt achter de samenwerking gezet tussen Marvel en Netflix. Dit komt deels doordat Disney, de eigenaar van Marvel, met een eigen streamingdienst zal komen. Het werd eerder al bekend dat van de andere superhelden geen nieuw seizoen meer zal worden gemaakt en bij Jessica Jones wordt nu dan ook duidelijk aangegeven dat het om het Final Season gaat. De cast van seizoen drie bestaat naast Krysten Ritter en Rachael Taylor, uit Carrie-Anne Moss (The Matrix Trilogy), Eka Darville (Empire), Benjamin Walker (Abraham Lincoln: Vampire Hunter), Jeremy Bobb (Russian Doll), Sarita Choudhury (Homeland), Tiffany Mack (Hap and Leonard), Jessica Frances Dukes (The Good Wife), Aneesh Sheth (New Amsterdam) en Rebecca DeMornay (The Hand that Rocks the Cradle).

Bekijk de teaser van Jessica Jones seizoen 3

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?