Laatste nieuws over Netflix

Finaleseizoen Sweet Tooth aangekondigd; opnames al afgerond

Voor de derde keer in korte tijd is een succesvolle serie razendsnel verlengd. Het verhaal achter Sweet Tooth is echter wel een bijzondere. Er komt een derde en tevens laatste seizoen van deze serie. Waarom is dit bijzonder? De opnames blijken al te zijn afgerond!

Stiekem doorgewerkt in Nieuw Zeeland

De afgelopen periode is er stiekem al hard doorgewerkt in Nieuw-Zeeland. Het team van producent Robert Downey jr en de cast heeft het verhaal helemaal kunnen afronden. Netflix heeft nu naar buiten gebracht dat er een derde seizoen komt, nog geen week na de release van het tweede seizoen.

Andere kant van de wereld zien

“De reis en het verhaal van Gus wordt over vierentwintig afleveringen verteld. Seizoen drie is een verhaal met spannende nieuwe avonturen en hopelijk een bevredigende afsluiting van dit epische verhaal. Gus gaat een kant van de wereld en de mensheid zien die hij in seizoen één of twee niet heeft gezien”, aldus showrunner Jim Mickle.

Snelle release?

De vraag is nu wanneer het derde seizoen van Sweet Tooth op Netflix zal verschijnen. Aangezien de opnames al zijn afgerond zal er niet heel lang gewacht hoeven te worden. Mogelijk is de release zelfs nog in dit kalenderjaar, maar langer dan een jaar hoeft er in ieder geval niet gewacht te worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?