Laatste nieuws over Netflix

Firefly Lane niet dit jaar…. maar pas in 2022 op Netflix

Slecht nieuws voor fans van Firefly Lane. Maakte Netflix via hun sociale kanalen eerder dit jaar nog bekend dat het tweede seizoen van de Original aan het einde van dit jaar op de streamingdienst zou verschijnen, is inmiddels duidelijk geworden dat dat niet gaat lukken. Hoofdrolspeelster Katherine Heigl heeft de verwachtingen getemperd.

Firefly Lane

In Firefly Lane worden we meegenomen naar het verhaal van twee hartsvriendinnen Tully en Kate. Ze zijn al dertig jaar vrienden en niets lijkt hun vriendschap te kunnen veranderen. Tot we aan het einde van het eerste seizoen zien dat de twee niet meer met elkaar praten. Wat is er precies gebeurd?

Firefly Lane seizoen 2 op Netflix

De hoofdrollen in Firefly Lane zijn voor rekening van Katherine Heigl en Sarah Chalke. Heigl heeft nu laten weten dat we nog even moeten wachten op de release van het tweede seizoen. Als ze op Twitter de vraag krijgt of er al een releasedatum is, vertelt ze: “Nee, maar het zal pas in 2022 zijn.”

Een verrassend bericht, want Netflix maakte in juli bekend dat seizoen 2 van Firefly Lane nog later dit jaar zou volgen. Helaas gaat dat dus niet gehaald worden. De opnames van Firefly Lane staan volgens ProductionWeekly gepland tussen augustus 2021 en april 2022. In dat geval komt Firefly Lane 2 op zijn vroegst medio 2022 uit.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over Firefly Lane seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?