Laatste nieuws over Netflix

Firefly Lane seizoen 2: Alles wat we al weten

Netflix lanceerde op 3 februari het eerste seizoen van Firefly Lane. Het duurde niet lang tot de serie met Katherine Heigl en Sarah Chalke in de hoofdrol een populaire titel werd. Op IMDb kan de serie rekenen op een knappe score van een 7,5. In dit artikel vind je alles wat we al weten over Firefly Lane seizoen 2.

Beste vrienden

Firefly Lane is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah. In Firefly Lane draait het om de beste vriendinnen Kate en Tully. De twee kennen elkaar al sinds hun tienerjaren. Ze hebben al van alles met elkaar gemaakt. De één is overduidelijk voor een carrière gegaan in de showbizz, terwijl de ander heeft gekozen voor een gezin. Niets is ooit tussen hun vriendschap gekomen. Althans, dat leek lange tijd zo. De cliffhanger van het eerste seizoen doet echter iets anders vermoeden.

Grote cliffhanger

Het eerste seizoen liet ons achter met een grote cliffhanger. Het is de vraag hoe het nu verder moet met Kate en Tully. Als de twee elkaar nog een keer tegenkomen bij de begrafenis van Kate’s vader vertelt Kate dat ze Tully nooit meer wil zien. Wat er gebeurt is tussen de twee, is onduidelijk. Inmiddels is echter duidelijk dat het niets te maken blijkt te hebben met Johnny. In plaats daarvan zou de ruzie familie gerelateerd zijn.

Chalke vertelde over die ruzie eerder al: “Ik weet het niet. Ik weet het oprecht niet. Ik weet niet wat maker Maggie Friedman uit zal kiezen. We hebben er een paar keer over gesproken en waren het over één ding eens: ‘Het kan niet zo zijn dat Tully met Johnny heeft geslapen.’ Het kan niet zoiets zijn. Dat is iets waarvan we weten dat we ze nooit daar doorheen willen laten gaan.”

Johnny

Er was echter nog een cliffhanger. In de serie zien we dat Johnny in 2003 voor de oorlog naar Irak vertrekt. In de slotaflevering lijkt het volledig mis te gaan als hij na een explosie door de lucht vliegt. We zien een bewusteloze Johnny liggen, maar hoe is het nu met hem?

De cast

Overduidelijk is dat Katherine Heigl en Sarah Chalke in ieder geval terugkeren voor seizoen 2 van Firefly Lane als Tully en Kate. Of ook Ben Lawson terugkeert als Johnny Ryan is voor nu nog even onduidelijk. Yael Yurman kruipt in ieder geval opnieuw in de huid van Marah. In de komende maanden worden ongetwijfeld ook nieuwe castleden aangekondigd.

Firefly Lane seizoen 2 op Netflix

We hebben er lang op moeten wachten, maar in mei 2021 werd eindelijk bekend dat er een tweede seizoen is besteld van Firefly Lane. Daarmee zat er een periode van liefst drie maanden tussen het uitbrengen van de eerste afleveringen en de vernieuwing. De productie van seizoen 2 zal binnenkort van start gaan. Naar verwachting verschijnt seizoen 2 ergens in 2022 op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Firefly Lane seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?