Laatste nieuws over Netflix

Firefly Lane seizoen 2 eindelijk vernieuwd voor tweede seizoen

We hebben even geduld moeten hebben, maar het hoge woord is er eindelijk uit: Firefly Lane keert terug voor een tweede seizoen op Netflix. Netflix heeft door middel van een video bekendgemaakt dat er een seizoen 2 komt. De nieuwe afleveringen moeten ergens in 2022 gelanceerd worden en geven antwoord op de grote cliffhanger.

Beste vrienden

De hoofdrollen in Firefly Lane zijn voor Katherine Heigl en Sarah Chalke. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Kristin Hannah. We volgen de beste vriendinnen Tully en Kate over een periode van dertig jaar. De twee laten niets tussen hun vriendschap komen. Totdat aan het einde van het eerste seizoen blijkt dat Kate en Tully niet meer met elkaar willen spreken. Wat is er tussen hen voorgevallen?

Firefly Lane seizoen 2 op Netflix

Dat is een vraag waar we in het tweede seizoen antwoord op gaan krijgen. We komen erachter wat er tussen Tully en Kate heeft voorgevallen en het blijkt niets te maken te hebben met Johnny. Daarentegen is het wel familie gerelateerd. Seizoen 2 zal ons ook vertellen wat er is gebeurd met Johnny.

Sterker nog, hoofdrolspelers Heigl en Chalke beloven dat we antwoord krijgen op alle vragen die we hebben. Daarnaast wilden zij ook graag alle fans bedanken: “We zijn zo dankbaar voor al jullie steun en dat jullie Firefly Lane nummer één trending hebben gemaakt op Netflix.” Seizoen 2 wordt in 2022 op Netflix verwacht.

➡ Lees ook: Firefly Lane-maker bespreekt cliffhanger en seizoen 2

Bekijk de aankondiging van Firefly Lane seizoen 2 hieronder

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?