Laatste nieuws over Netflix

Grote Surprise: Firefly Lane seizoen 2 nog dit jaar op Netflix

Het tweede seizoen van Firefly Lane lijkt ineens veel eerder op Netflix te komen dan eerder verwacht. Netflix maakt nu bekend dat we nog dit jaar antwoord krijgen op de grote cliffhanger waar we aan het einde van seizoen 1 mee achterbleven. Dat deed de streamingdienst door middel van een post op Twitter.

UPDATE: Inmiddels blijkt de reeks toch pas in 2022 te verschijnen

Hartsvriendinnen

In Firefly Lane zijn de hoofdrollen voor Katherine Heigl en Sarah Chalke. De serie heeft de gelijknamige roman van Kristin Hannah als leidraad gebruikt. De Netflix Original vertelt het verhaal van de twee hartsvriendinnen Tully en Kate over een periode van ruim dertig jaar. Niets kan hun vriendschap veranderen. Tot het aan het einde van het eerste seizoen ineens verschrikkelijk mis lijkt te gaan tussen de twee. Maar wat is er precies gebeurd?

Firefly Lane seizoen 2 op Netflix

Netflix maakte in mei van dit jaar eindelijk bekend dat Firefly Lane vernieuwd was voor een tweede seizoen. Daarin moeten we antwoord krijgen op wat er gebeurd is Tully en Kate en komen we erachter wat er gebeurd is met Johnny. Op het moment van de vernieuwing zag het er nog naar uit dat we pas ergens in 2022 aan de slag zouden kunnen met gloednieuwe afleveringen.

Nu maakte Netflix door middel van een Twitter-post bekend dat Firefly Lane seizoen 2 een het einde van dit jaar verschijnt. In dezelfde post viel ook te lezen dat onder meer Lucifer seizoen 6, Locke & Key seizoen 2, Shadow and Bone seizoen 2 en Fate: The Winx Saga seizoen 2 in de maak zijn.

➡ Lees ook: Firefly Lane-maker bespreekt cliffhanger en seizoen 2

Bekijk de post

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?