Laatste nieuws over Netflix

Firefly Lane-ster Sarah Chalke over ruzie tussen Tully en Kate

Het eerste seizoen van Firefly Lane liet ons achter met een grote vraag. Gedurende het seizoen kwamen we erachter hoe de vriendschap tussen Tully en Kate de laatste jaren is ontstaan. In de seizoensfinale blijken de twee vandaag de dag echter niet meer met elkaar te praten. Wat er precies tussen hen is voorgevallen, wordt in het eerste seizoen niet duidelijk. Of we ons in de toekomst nog op mogen maken voor een tweede seizoen, is op dit moment nog niet bekend. Ook Sarah Chalke, de actrice die voor de serie in de huid kruipt van Kate, weet nog niets over een mogelijk tweede seizoen.

Ruzie Tully en Kate

In de seizoensfinale van Firefly Lane werd duidelijk dat Tully en Kate niet meer tegen elkaar praten. Waarom dat is, weet zelfs Chalke niet. “Ik weet het niet. Ik weet het oprecht niet. Ik weet niet wat maker Maggie Friedman uit zal kiezen. We hebben er een paar keer over gesproken en waren het over één ding eens: “Het kan niet zo zijn dat Tully met Johnny heeft geslapen.” Het kan niet zoiets zijn. Dat is iets waarvan we weten dat we ze nooit daar doorheen willen laten gaan”, vertelde ze aan Variety.

Boeken

Wat er precies is gebeurd, blijft tot de dag van vandaag onduidelijk. Al kunnen de boeken mogelijk wel een handje helpen. Firefly Lane is tenslotte gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah. Volgens dat boek praten de twee niet meer met elkaar vanwege een situatie rondom Tully’s Show The Girlfriend Hour. Tully vraagt om Kate bij de show aanwezig te zijn bij Marah zodat ze als gezinstherapeut kan optreden. Wat Kate echter niet weet, is dat de show eigenlijk draait om ‘overbezorgde moeders en de tienerdochters die een hekel aan hen hebben.’

Kate wordt woedend en haalt in de uitzending hard uit naar Tully. Zo schreeuwt ze dat Tully niets weet over de moeilijke keuzes die moeders moeten maken. Het ziet er dan ook naar uit dat dat dan ook de reden is dat Kate in de laatste aflevering van Firefly Lane roept dat ze Tully ‘nooit meer wil zien’. Of dat echt zo is, blijft afwachten tot er eventueel een tweede seizoen van Firefly Lane verschijnt. Tot op heden moet Netflix daar nog groen licht voor geven.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Firefly Lane seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?