Flix Tip

Flix Tip: Below Deck

In het realitygenre neemt Below Deck een bijzondere plaats in. Met een wisselend gezelschap staat het werk op fraaie boten centraal, waar het drama onder het dek minimaal zo groot is als het drama tussen alle glitter en glamour.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Below Deck

Sinds kort staan er heel wat realityseries van Bravo op Netflix. Bekende titels zoals de Kardashians en The Real Housewives verschenen, maar ook het voor velen misschien minder bekende Below Deck. Toch is juist dit een zeer populaire titel, waarvan inmiddels zeven seizoenen zijn verschijnen – naast nog spinoffs. Op Netflix zijn de eerste seizoenen te zien.

In Below Deck volgen we het leven van een aantal crewleden van grote jachten. Voor ze aan de slag gaan denken ze een beetje te werken in het mooie weer en daarnaast vooral te kunnen genieten van de zon en de zee. Bij die gedachte komen ze al snel bedrogen uit, want het is een keihard bestaan. Er moet hard gewerkt worden, waarbij de mensen die ze moeten bedienen hele hoge eisen stellen én vaak de meest vreemde verzoeken hebben. De verhoudingen binnen de crew staan ook met enige regelmaat op scherp, want onder het dek zitten ze als sardientjes in een blik. Opgepropt bij elkaar lopen de irritaties snel op.

Bekijk de trailer van Below Deck

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?