Flix Tip

Flix Tip: Betaal

Even een gebied schoonvegen zodat er een snelweg aangelegd kan worden. Een eenvoudige klus voor een zwaar bewapende agenten, tenminste dat zou je denken. Want ze moeten afrekenen met een oude vloek. Betaal brengt horror van de bovenste plank.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Betaal

Films en series uit India hebben vaak de taalbarrière als obstakel. Dat is bij Betaal niet het geval, omdat het een Amerikaans-Indiase productie is. Het verhaal speelt zich volledig af in India, maar de studio achter de productie van Jason Blum. Bekend van Paranormal Activity en Insidious. Dan weet je al dat je kunt rekenen op een flinke portie horror.

Het Campa-bos moet wijken voor een nieuwe snelweg. Een groep agenten wordt erop uit gestuurd om de bewoners te verjagen. De groep ontketent echter onbewust de vloek van de Betaal-berg. De vloek wil wraak nemen op de groep en daar komen al snel de nodige zombies bij kijken. Het eerste seizoen van Betaal bestaat uit vier bloedstollende afleveringen.

Bekijk de trailer van Betaal

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?