Flix Tip

Flix Tip: Bitten

Bitten Netflix

Elena dacht gelukkig te zijn met Clayton, tot hij haar transformeerde tot weerwolf. Als enige vrouwelijke weerwolf ter wereld probeert ze in Toronto toch weer een rustig leven op te bouwen, maar daar is eigenlijk geen moment sprake van. De weerwolffamilie roept in Bitten.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Bitten

Bitten heeft ook nog eens een Nederlands tintje, want de hoofdrol is voor Laura Vandervoort. De blondine is dan wel geboren en getogen in Canada, ze heeft een Nederlandse vader. De Canadese serie Bitten zal vooral bij fans van The Vampire Diaries en The Originals goed in de smaak vallen. Vandervoort speelt Elena Michaels. Ze is de enige vrouwelijke weerwolf ter wereld, door toedoen van Clayton.

Elena heeft zich losgerukt en probeert in Toronto een nieuw leven op te bouwen met haar vriend Philip, die niets heeft van een weerwolf. Toch moet ze terug naar New York door een reeks moorden en haar roedel – waar Clayton nog altijd deel van uitmaakt – schakelt haar in.

Met goede kijkcijfers draaide de serie drie seizoenen lang, tot het vrij plotseling werd afgerond. Alle drie de seizoenen van Bitten zijn te zien op Netflix, waarbij de spanning en het hoge dramagehalte het een prima serie maakt om rustig weg te kijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?