Flix Tip

Flix Tip: Bonusfamiljen

Samengestelde gezinnen komen dan wel vaak voor, dat wil niet zeggen dat het een eitje is om dit te handelen. In Nederland is het een veelvoorkomend begrip, zo ook in Zweden. De film Bonusfamiljen laat op sublieme wijze de hectiek en problemen zien, maar wel met een flinke lach.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Bonusfamiljen

Bonusfamiljen is dan ook een zogenaamde dramady, waarin drama en komedie is verweven. De serie draait om Lisa en Patrik, een gelukkig stel dat in verwachting is van hun eerste gezamenlijke kind. Het is namelijk niet het eerste gezin dat ze stichten. Lisa is al getrouwd geweest met Martin, waaruit een zoon (Eddie) en dochter (Bianca) zijn voortgekomen. Patrik heeft samen met Katja een zoon gehad: William. En nu komt er dus nog een kleintje bij, al weet nog niemand dat behalve Lisa en Patrick.

Wat Bonusfamiljen vooral goed belicht is de hectiek en problematiek waar je in een samengesteld gezin tegenaan loopt. De bijna onmogelijke agenda’s van een ieder, hoe contact te houden met je vorige partners, hoe worden de kinderen opgevoed en hoe gaan de kinderen met elkaar om die opeens familie zijn. Inmiddels staan er drie seizoenen op Netflix van Bonusfamiljen.

Bekijk de trailer van Bonusfamiljen

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?